Siirry pääsisältöön

Opetusvideoiden laatiminen





Täällä me OmaOnni tiimin kanssa kehitämme para-aikaa uusia oppimisvideoita oppimisympäristöön. Videoiden tarkoituksena on herättää enemmän mielenkiintoa opiskelijoissa. Olemme todenneet, että videoiden katsominen on hyvä lisä kertoa OmaOnnista tekstien lisäksi. Videoiden tarkoituksena on opettaa mahdollisimman lyhesti animaatioiden avulla eri osa-alueista. Videot tehdään mahdollisimman yksinkertaisiksi joidenka avulla niitä on helppo tulkita. Niiden avulla oppiminen helpottuu kun saa kuunnella ja katsoa erilaisia esimerkkejä videoiden muodossa.



Tällä hetkellä valmistuu videoiden käsikirjoittaminen. Käsikirjoituksien tekeminen ja niiden tiivistäminen tuottaa omat vaikeutensa. Käsikirjoitukseen täytyy saada tiivistettyä mahdollisimman keskeiset asiat liittyen osa-alueeseen. Videoista tulee keskimäärin 1-2minuutin mittaisia.


Tässä on meidän äänitys laitteistomme opetusvideoihin. Äännittämässä meitä on yhteensä kaksi "ohjaaja ja ääni". Näiden vaiheiden avulla syntyy opetusvideomme.

Terveisin
Onni Team

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Peräseinäjoki 27.11.2013

Heipsan ! Toinen koulukäynti starttas Koulukadulta, josta suuntasimme Peräseinäjoen ylä-asteelle! ;D Tässäkin koulussa oli moni Onnilaisista muutama vuosi sitten ollut ja osa olikin sitten Peräseinäjokisia Ella ja Tomi innokkaina.Jamilaa taitaa jännittää ;D Katriina noussu kerranki oikialla jalaalla ! Topias viä vähän unella ?? poseerausta?! hmm.. Marketta höpäjää tytöille jotain :) Tais Peräseinäjoen omia likkoja vähä jännittää ku  oltiin omalla vanhalla koululla käymäs ;) kaikki enemmän tai vähemmän innokkaina Mirette & Ella esittelee blogia :) Tomi :------) ja lopuksi palauttteen kirjoittamista.. Niin vain saatiin toinen vierailu päätökseen.. Ei enää jännittänyt yhtään mennä luokan eteen kertomaan Oma Onnista ja kyllähän meillä oli taas hauskaa ;D  ♥   :llä Onni ja Onnilaiset! 

Oma Onni- tiimin ryhmäytys- ja suunniteluleiri Lankarissa 2013 !

                                                        Moikka blogin lukijat! Tästä starttaa Oma Onni blogin ja koulukäyntien uusi vuosi ja uudet kujeet! Kurkataan vähän mitä ollaan puuhailtu ennen koulukäyntejä... ;) Tämä vuosi starttas sillä että oltiin suunnittelemassa koulukäyntejä 9-luokkalaisille ja ryhmäyttäneet Oma Onni -tiimiä Lankarin leirikeskuksessa syyskuussa yhdessä Järviseudun ammatti-instituutin eli JAMI:n kanssa.                                                                Lankarin leirikeskus                                                                       2-3.9-2013 Päämaja! Koko  jengi! Kamera käy! Otto 93847423.... Eli yksi kuva ei siis riittänyt! :) Ohjausryhmä kuuntelemassa mielenkiintoisena Onnilaisten suunnitelmia tulevalle vuodelle. Taitaa ilme kertoa enemmän kuin tuhat sanaa ;) Marketan runosuoni sykkii ja kynä sauhuaa! Yrjö Koskimäki on ollut mukana Oma Onnissa sen perustamisesta saakka

Onnin oppillasgallup

Tälläkertaa haastettelussa olivat Marita Virkkala ja Annikki Jokela, Etelä-pohjanmaan Steiner-koulusta. Molemmat ovat 15-vuotiaita. Mitä pidit Oma Onni esittelystä? - Esityksenne olin ihan ok - Mielestäni esityksenne oli kiva Mielenkiintoisin aihe esityksessä? - Meidän molempien mielestä esityksessä mielenkiintoisin aihe oli; Päivittäinen raha-asiat ja verkkokauppa / Vakuutukset Opitko tänään jotain uutta Oma Onni tunneilla? - Opimme hyvinkin paljon esityksestänne Säästätkö tällä hetkellä johonkin? - Emme säästä kumpikaan tällä hetkellä mihinkään tärkeään asiaan. Mutta meillä on aina säästössä sen verran aina, että päivittäisiin ostoksiin riittää Aiotko hakea kesätöihin? - Joo aion, vanhempieni kautta johonkin - Ei vielä tiedä! Oletko ollut kesätöissä ennemmin? - Olen ollut epävirallisissa kesätöissä, esimerkiksi leikkaamassa nurmikkoa, lapsia vahtimassa - Pientä työtä, ja samaa kuin Marita Oma Onni kiittää jälleen haastateltavia.