Siirry pääsisältöön

Viikkokatsaus 21.3-24.3


Hei kaikille lukijoillemme! :) 

Tällä viikolla siis 22.3 pidettiin Sedu Fest Koulukadulla. Oma onnilla oli siellä oma rasti; Onnin sulkapallopeli. Pelin ideana oli saada lyötyä sulka rei´istä sisään, kaikissa rei´issä oli eri aihealue josta tuli sitten kysymys. Jos sait sulan reikään JA vastasit oikein sait pisteen!


 Tältä näytti Onnin piste, Kuvassa näkyvät työntekijät Eelis ja Leevi.
SeduFestissä oli myös muita pisteitä
esim. köydenveto, tikanheitto ja
säbätutka. Kauppiksen yläkerrassa oli myös kirpputori myyntiä. Koko tapahtumassa kävi paljon sedulaisia.

Tämä viikko on ollut hiljainen mutta kiireinen, koska moni onnilainen on ollut kipeänä. Mutta olemme saaneet aikataulua kiinni ja olemme tehneet ahkerasti videoita oppimisympäristöön. Nyt lähdemme pääsiäisen viettoon ja jatkamme töitä taas ensi tiistaina, hyvää pääsiäistä kaikille! 

Heippa :)Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lankari 2018

Hei! Syysloma on lusittu ja paluu arkeen on koittanut.
Olimme OmaOnni -porukan kanssa leirikeskus Lankarissa alkusyksystä 3.-4.9.2018.  Lankarissa kehittelimme miten uudistaisimme OmaOnnia ja suunniteltiin tulevia tapahtumia. Kaiken työn ohella tutustuimme toisiimme paremmin. Ensimmäisen päivän sisältöön kuului myös ohjausryhmän kokous. Kokouksessa kerroimme omista tiimeistämme ja siitä miten uudistaisimme OmaOnnia.
Teimme OmaOnni -suklaanappeja tulevaa kotiväeniltaa varten.


Meillä oli todella hauskaa lankarissa!


Onnin oppilasgallup

Nurmon ylä-asteen haastattelussa olivat Siiri Pihala ja Milla-Maria Pulli, tytöt ovat 15-vuotta.


Mitä pidit Oma Onni-esittelystä?
- Esitys oli kiva, mukava, hyödyllinen ja kiinnostava

Mielenkiintoisin aihe esityksessä?
-Yrittäjyys oli mielenkiintoisin aihe

Opitko tänään jotain uutta Oma Onni-tunneilla?
-En

Säästätkö tällä hetkellä johonkin?
-En

Aiotko hakea kesätöihin?
-Aion hakea, touhutaloon ainakin
-En tiedä vielä.


Opinlakeusmessut 17-18.1.2018

Tuttuun tapaan Seinäjoella järjestettiin opinlakeusmessut 17-18.1.2018. Opinlakeusmessut ovat  pohjanmaan suurin koulutus- ja työelämätapahtuma, joka kokoaa vuosittain yli 11 000 kävijää. Messuille sisäänpääsy oli kaikille ilmainen. Messuilla sai tutustua erilaisiin koulutus mahdollisuuksiin oppilaitosten tekemissä pisteissä. Pisteissä oli monipuolista nähtävää ja muun muassa erilaisia pelejä joita sai halutessaan koittaa. Niiden avulla sai uudenlaista näkemystä ammateista ja niiden toimintatavoista. Koulujen lisäksi esillä oli nuoriyrittäjä kurssilaisia jotka esittelivät omaa yritystään ja koittivat parhaansa mukaan tuoda sitä esille. Messujen juontajana toimi tuttu kasvo HP. Messualueella nähtiin myös seikkailemassa YouTubesta tuttu nimi Lakko. 
OmaOnnin piste sijaitsi suhteellisen keskellä areenaa  ja näkyvällä paikalla. Saman pisteen rinnalla työskenteli myös merkonomi ja datanomi opiskelijoiden esittelypisteet. Pisteellä esittelimme OmaOnnia messu kävijöille ja koiti…